Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Απλώνετε σε μια μεγάλη πιατέλα τα μπαρμπούνια και τα αλατίζετε καλά.Καθαρίζετε, πλένετε και ψιλοκόβετε το μάραθο. Πασπαλίζετε τα ψάρια με το μισό ψιλοκομμένο μάραθο τους ρίχνετε λίγο πιπέρι, τα βάζετε μέσα σε ένα μπολ, τα περιχύνετε με το κρασί και με 4 κουταλιές λάδι και τα...