Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα 1 φλ. ζεστό νερό. Βήμα 2 Τα αφήνετε να μουλιάσουν για ½ περίπου ώρα.Βήμα 3 Λιώνετε σε μια ρηχή, πλατύστομη κατσαρόλα (ή βαθύ τηγάνι) το μισό βούτυρο και σοτάρετε μέσα σε χαμηλή φωτιά, το κρεμμύδι και το σκόρδο...