Πεσκανδρίτσα με μαυρομάτικα φασόλια και προσούτο

Πεσκανδρίτσα με μαυρομάτικα φασόλια και προσούτο

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για την πεσκανδρίτσα Αλατίζουμε τα φιλέτα της πεσκανδρίτσας και από τις 2 πλευρές.Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο πεσκανδρίτσας με μια φέτα προσούτο.Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε πολύ δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το ψάρι και από τις...