Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Γι’ αυτή την εύκολη ομελέτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3΄-4΄ να μαραθούν. Ρίχνουμε μέσα το ζαμπόν. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε τα αυγά με σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι.Ψήνουμε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά...