Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεπλένουμε κι αφήνουμε να μουλιασει για λίγα λεπτά το ρύζι.Στραγγίζουμε και το ρίχνουμε στο νερό που βράζει.Προσθέτουμε το βούτυρο, τους κύβους και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος και το βούτυρο.Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας, χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό...