Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μυρωδάτο και λαχταριστό χοιρινό μαγειρεμένο σε σάλτσα πορτοκαλιού με άρωμα ούζο Κόβουμε τις φλούδες των πορτοκαλιών και των λεμονιών σε λεπτές λωρίδες και τα ρίχνουμε στα υλικά της μαρινάδας τα οποία προηγουμένως έχουμε ανακατέψει καλά.Βάζουμε το χοιρινό σε ένα βαθύ ταψί και...