Γεμιστοί κρεμμυδοντολμάδες αβγολέμονο

Γεμιστοί κρεμμυδοντολμάδες αβγολέμονο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σωτήρης Ευαγγέλου
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα χαράζετε από τη ρίζα ως το κοτσάνι έτσι ώστε η τομή να φτάνει βαθιά μέχρι το κέντρο τους. Τα ρίχνετε σε μια πολύ μεγάλη κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει και τα αφήνετε να βράσουν για 10-15 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν τόσο ώστε να...