Παγωτό με ανθότυρο μέλι και φιστίκια Αιγίνης

Παγωτό με ανθότυρο μέλι και φιστίκια Αιγίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το παγωτό με ανθότυρο και μέλι, αφήνοντας πρώτα το ανθότυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το βάζουμε στο μίξερ και ρίχνουμε μέσα το μέλι. Τα χτυπάμε καλά να αφρατέψουν και να ενωθούν.Στη συνέχεια τα βάζουμε σε κατσαρόλα. Προσθέτουμε και το γάλα και...