Βελουτέ κόκκινης φακής με σέλερι και αβγοτάραχο

Βελουτέ κόκκινης φακής με σέλερι και αβγοτάραχο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Μέσα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Προσθέτετε το καρότο, το σκόρδο και ανακατεύετε λίγο. Προσθέτετε τις φακές καλά πλυμένες, τον καυτό ζωμό, την πορτοκαλόφλουδα, το δαφνόφυλλο και βράζετε μέχρι να μαγειρευτούν οι φακές.Αφαιρείτε...