Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τώρα που τα μήλα είναι στην εποχή τους… Τι θα λέγατε για μια ζουμερή και σπιτική μηλόπιτα… Για τη ζύμη Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε το αλάτι.Κόβουμε μέσα το βούτυρο και το ανακατεύουμε τρίβοντάς το, μέχρι να γίνει σαν να έχει το αλεύρι μικρά...