Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Λιώνετε τη σοκολάτα µε το βούτυρο σε µπεν µαρί ή τα µικροκύµατα και ανακατεύετε µέσα τα αλεσµένα µπισκότα. Αδειάζετε το µίγµα στον πάτο µιας φόρµας µε ελατήριο και το πιέζετε να καλύψει τον πάτο της οµοιόµορφα. Βάζετε τη φόρµα στο ψυγείο µέχρι να ετοιµάσετε τη γέµιση.Βήμα...