Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Ζεσταίνω ένα ευρύχωρο σκεύος με άφθονο νερό σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (7/9). Μόλις πάρει βράση ρίχνω το ρύζι και μια γενναία δόση αλατιού. Βράζω το ρύζι για 6-8’ μέχρι να γίνει parboiled (δηλαδή να αποκτήσει πιο ζωντανό άσπρο χρώμα και οι κόκκοι του να αρχίσουν...