Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ετοιµάζετε πρώτα το κριθαράκι.Βήμα 2 Σε µια µικρή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κριθαράκι. Βήμα 3 Στη συνέχεια, βάζετε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό, το αλάτι και αφήνετε να κοχλάσει για 2 λεπτά. Βήμα 4 Ανακατεύετε, χαµηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα...