Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ενσωματώνουμε το νερό και το κακάο στο γάλα.Βουτυρώνουμε πολύ καλά 2 φόρμες των 26 εκατοστών.Τις πασπαλίζουμε με κακάο σε όλες τους τις πλευρές.Στο αλεύρι βάζουμε λίγο αλάτι, το μπέικιν, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.Με το μίξερ χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτουμε την...