Χυμός με πιπεριές Φλωρίνης αχλάδι και πορτοκάλι

Χυμός με πιπεριές Φλωρίνης αχλάδι και πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Βάζετε στον αποχυμωτή τις πιπεριές και το αχλάδι και τα κάνετε χυμό, ενώ τελευταία στιγμή ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και το αλάτι.Μοιράζετε το χυμό σε δύο ποτήρια με παγάκια, τοποθετείτε τρεις φέτες αχλάδι σε κάθε ποτήρι, από μια κορυφή δυόσμου και...