Χοιρινή μπριζόλα διπλής κοπής με αρωματικό βούτυρο

Χοιρινή μπριζόλα διπλής κοπής με αρωματικό βούτυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Ζητάτε στον κρεοπώλη σας να σας κόψει τις μπριζόλες ανά δύο έτσι ώστε το κάθε άτομο να έχει μια διπλή χοιρινή μπριζόλα.Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τις φέτες μπέικον και από τις μεριές μέχρι να γίνουν τραγανές.Όταν το...