Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
: Βάση Μπισκότου:1 αυγό180 g ζάχαρης 100 ml λάδι200 ml γάλα50 γραμμάρια καρύδια τριμμένο150 γραμμάρια αλεύρι1 μπεικιν παουντερ1 ζάχαρη βανίλιας Κρέμα:125 g μαργαρίνης100 γραμμάρια σοκολάτα 250 ml γάλα8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη230 γραμμάρια καρύδια τριμμένο...