Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε και πολτοποιούμε τους βολβούς (τα γούλια) απ' τα παντζάρια (τώρα, αν μας… ξεφύγει και βράσουμε και κανένα φύλλο δε χάθηκε ο κόσμος). Κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστουνάκια (ζουλιέν), ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τις σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο κομμένο σε...