Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σιγά σιγά στα μικροκύματα και την ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο. Απλώνετε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί για μια ώρα περίπου.Στο μεταξύ ετοιμάζετε το...