Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και λευκή σοκολάτα

Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και λευκή σοκολάτα

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τη μαρέγκα Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100ο C στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια και τα χτυπάμε με το σύρμα του μίξερ μαζί με το αλάτι και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σε 10 δόσεις την κρυσταλλική ζάχαρη και περιμένουμε να αφρατέψει. Μόλις...