Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ! Καθαρίζουμε τα χόρτα μας και τα πλένουμε προσεκτικά αρκετές φορές. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα νερό πάνω απ' τη μέση να βράσει και όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα τα χόρτα.Όταν το σκληρό μέρος απ τα χόρτα (κοτσανάκι) έχει μαλακώσει λίγο, τα αποσύρουμε από τη...