Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παγωσαμε τα κουτιά γάλα και τα χτυπήσαμε στο μίξερ να αφρατέψουν.Πρώτα χτυπάμε το εβαπορέ μετά το ζαχαρούχο.Χτυπάμε τέλος και με τη Μερέντα.Ρίχνουμε και τα μπισκότα τριμμένα.Παγώνουμε όλη νύχτα στην κατάψυξη. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι τακτικά.