Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
• Προθερμαίνουμε το φούρνο στις αντιστάσεις στους 170ο C. Τοποθετούμε τη σχάρα στο κάτω μέρος του φούρνου.• Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για κέικ κανονική ή δύο μικρές αλουμινένιες (για καλύτερα τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο όση ώρα φτιάχνουμε το κέικ).• Ανακατεύουμε...