Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μεγάλο μπολβάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Σε ένα άλλο μπολχτυπάμε τα αυγά και το γάλα με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Κάνουμε μία τρύπα στη μέση του μείγματος, ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ανακατέψει με τα...