Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου.Στρώστε 2 ταψιάκια με χαρτί ψησίματος.Σε ένα μεσαίο κύπελλο συνδυάστε την ταχίνη, την ζάχαρη, το σουσάμι, χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το εκχύλισμα βανίλιας, και το μπεικιν παουντερ. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν πλήρως.Τώρα...