Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας και με τον πλάστη το ανόιγουμε λίγο,απο την μια πλευρά μονο.να λεπτύνει
Το βουτυρώνουμε και το μισό φύλλο το πασπαλίζουμε με το αλάτι,την πάπρικα,λίγο πιπέρι και την γραβιέρα(κράταμε λίγη γραβιέρα για το τέλος)
Σκεπάζουμε την γέμιση με την άλλη μισή...