Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
: Καθαρίζω και πλένω καλά το σπανάκι το χοντρό κόβω με τα χέρια μου. Σε μία κατσαρόλα βάζω το λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σπανάκι προσθέτω αλατοπίπερο , το ρύζι ή τον τραχανά ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά προσθέτω και τον άνηθο κλείνω την φωτιά....