Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να λιώσει η ζάχαρη. Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Προσθέτω την βανίλια και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν. Κοσκινισμένα με απαλές κινήσεις. Ψήνω γύρω στα 40-45 λεπτά,πάντα ελέγχω στο τέλος. και ο χρόνος εξαρτάται...