Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ρίχνετε τα κανελόνια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν (να ξασπρίσουν) χωρίς να βαρυψηθούν. Τα στραγγίζετε καλά και τα απλώνετε σε μια πετσέτα να στεγνώσουν. Στο μεταξύ, σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι σε ένα...