Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και αφήνετε να κρυώσει. Καθαρίζετε τα μήλα και τα τρίβετε στον τρίφτη.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210ο C. Χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα. Ανακατεύετε το αλεύρι με την κανέλα και την προσθέτετε στο μίγμα των αβγών,...