Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πρώτα ετοιμάζετε το μίγμα για τις τηγανίτες: Σε μία κατσαρόλα βράζετε πολύ ελαφρά τις πατάτες και αφού κρυώσουν λίγο τις τρίβετε στον τρίφτη και τις ρίχνετε σε μπολ.Σε ένα μικρό τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει και το ρίχνετε στο μπολ με την...