Σολομός ψημένος με γλάσο μουστάρδας και σερβιρισμένος με τηγανίτες πατάτας

Σολομός ψημένος με γλάσο μουστάρδας και σερβιρισμένος με τηγανίτες πατάτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Πρώτα ετοιμάζετε το μίγμα για τις τηγανίτες: Σε μία κατσαρόλα βράζετε πολύ ελαφρά τις πατάτες και αφού κρυώσουν λίγο τις τρίβετε στον τρίφτη και τις ρίχνετε σε μπολ.Σε ένα μικρό τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει και το ρίχνετε στο μπολ με την...