Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παίρνουμε τις φέτες ψωμιού και αφαιρούμε το σκληρό γύρω γύρω, το αλείφουμε με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και βάζουμε μία σειρά στο pyrex. Στρώνουμε από πάνω φέτες ζαμπόν και μπέικον, τα διάφορα τυριά μας, τις φέτες ντομάτες από πάνω. Βάζουμε ρίγανη και μπέικον όσο θέλουμε....