Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Καλύπτουμε τον πάτο από ένα ένα στρογγυλό ταψί20 εκ. με λαδόκολλα. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε το ταψί με κακάο και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολμε ένα σύρμα, αλεύρι, μπέικιν...