Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Μια διαφορετική μηλόπιτα! Με κόκκινο κρασί που δίνει χρώμα και άρωμα… Παραδοσιακή ιταλική συνταγή! Για τη βάση Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε το αλεύρι με το αλάτι, τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνουν σαν ψίχουλα. Προσθέτουμε τον κρόκο και ελάχιστο κρύο νερό (1-2...