Κοτόπουλο με πολύχρωμο πιλάφι

Κοτόπουλο με πολύχρωμο πιλάφι

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ή σε γουόκ ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και ροδίζουμε πολύ καλά για 10΄ τα μπουτάκια κοτόπουλου σχεδόν να μισοψηθούν. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το γουόκ και το αφήνουμε σκεπασμένο σε πιατέλα. Στο ίδιο ελαιόλαδο προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις...