Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε για 5' ή μέχρι να γίνει λεία η ζύμη μας. Κόβουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια και με τα χέρια μας την πιέζουμε να την κάνουμε...