Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη σούπα Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να μαλακώσουν καλά.Προσθέτουμε τις αγγινάρες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν και αυτές.Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να...