Κότσι χοιρινό με μουστάρδα μέλι και δεντρολίβανο

Κότσι χοιρινό με μουστάρδα μέλι και δεντρολίβανο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Maille
Αποβραδίς βάζετε τα κότσια σε άρμη. Ανακατεύετε μέσα σε μια μεγάλη λεκάνη με νερό 3-4 κουτ. σούπας χοντρό αλάτι και βυθίζετε μέσα τα κότσια. Την επομένη τα ξεπλένετε, τα σκουπίζετε και τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.Ανακατεύετε σε...