Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Σε ένα κατσαρολάκι ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Έτσι βάζουμε το λάδι να ζεσταίνεται και αμέσως μετά τη ντομάτα.
Η φωτιά θα πρέπει να είναι σιγανή και το φαγητό να ανακατεύεται συχνά.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ρίχνουμε και αυτές στην κατσαρόλα, αφού πάρει μια πρώτη βράση η ντομάτα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, και περιμένουμε 20 λεπτά περίπου, για να δέσει η σάλτσα.
Παράλληλα, κόβουμε το σουτζούκι σε στρόγγυλες φέτες και αφαιρούμε τη φλούδα του.
Επιπλέον, κόβουμε το τουρσί σε κομματάκια.
Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, βάζουμε στο φαγητό το Πολίτικο σουτζούκι και το τουρσί.
Αφήνουμε το μπεκρή μεζέ στη φωτιά 5 με 10 λεπτά ακόμη.
Τέλος, αφού σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το τριμμένο κασέρι και περιμένουμε να λιώσει.
Σερβίρουμε μια μπαμπάτσικια μερίδα και αφιερώνουμε το πιάτο στον Αναστάση, που του αρέσουν τα καυτερά.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.