Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα μάφινς Στον κάδο του μίξερ, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες για μάφινς και γεμίζουμε μέχρι τα 2/3.Ψήνουμε στους 180 C, μέχρι το σημείο που θα καρφώσουμε ένα μαχαιράκι στο...