Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Από την προηγούμενη μέρα τρίβουμε την κολοκύθα στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Τη βάζουμε σε μπολ μαζί με τη ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι και την κανέλα.Ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο. Την επομένη στραγγίζουμε σε ψιλό σουρωτήρι την...