Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, την μπίρα και το μπέικιν και αφήστε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο.Λίγο πριν φτιάξετε τους λουκουμάδες, ρίξτε τη φέτα στον χυλό.Τηγανίστε τους λουκουμάδες ρίχνοντας κουταλιές από το μείγμα σε καυτό λάδι.Για τη συνοδευτική σαλάτα, ψιλοκόψτε...