Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια ροδέλες, μπορείτε και κατεψυγμένα παναρισμένα τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ζεσταίνουμε ένα κατσαρόλακι και προσθέτουμε ελάχιστο λάδι σοτάρουμε τις γαρίδες αφού τις καθαρίσουμε και στην συνέχεια τις κόβουμε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα...