Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσιστικό και γλυκό κοκτέιλ για τις βραδινές ώρες Χτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε 2 κουταλιές σπασμένο πάγο και ξανακτυπήστε για 20 δευτερόλεπτα.Σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας, τα οποία τα βουτάτε ελάχιστα σε χυμό λαϊμ και σε χοντρό αλάτι ή σε καστανή ζάχαρη ή...