Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το τυρί σε φέτες, τις βάζουμε σε μια πιατέλα και τις αλείφουμε με λίγο νερό. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε βάλει το αλεύρι. Παίρνουμε τις φέτες και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές, τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο σιμιγδάλι ...