Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τοποθετήστε τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα.
Προσθέστε 250 ml νερό και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αφήστε το μείγμα να κρυώσει.
Ρίξτε μέσα το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε.
Για να σερβίρετε, βάλτε στο πάτο των ποτηριών σας φύλλα μέντας, γεμίστε τα με πάγο, ρίξτε από το μίγμα έχετε ετοιμάσει έτσι ώστε να γεμίσει το ¼ του κάθε ποτηριού και προσθέστε παγωμένη σόδαμέχρι να γεμίσουν.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.