Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια και την ψίχα από το άδειασμα της ντομάτας μαζί με το δυόσμο και το μαϊντανό, το λάδι κι ένα κουταλάκι γλυκού αλάτι και τα τσιγαρίζουμε.Προσθέτουμε το ρύζι, τον κιμά κι ένα ποτήρι νερό.Τα βάζουμε στη φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να τελειώσει το...