Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Το σεβίτσε είναι σπεσιαλιτέ από τη Λατινική Αμερική και πρόκειται για θαλασσινά μαριναρισμένα σε χυμό λεμονιού ή και λάιμ, κάτι σαν τον δικό μας γαύρο τον ξιδάτο. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις γαρίδες σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε τις γαρίδες και το χυμό lime σε ένα μεγάλο μπολ...