Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη βάση Αφήνουμε τη ζύμη σε θερμοκρασία δωματίου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Βουτυρώνουμε μια ορθογώνια ταρτιέρα 20x30 εκ. και στρώνουμε τη ζύμη. Την ψήνουμε για 25 λεπτά έχοντας τοποθετήσει στην επιφάνειά της μια...