Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις κόβουμε. Τις ρίχνουμε σε ένα blender και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πουρές. Προσθέτουμε το σιρόπι αφού κρυώσει. ( Ζεσταίνουμε την ζάχαρη με το νερό) Παγώνουμε για 6-8 ώρες και το παγωτό μας είναι έτοιμο